Videogegistratie

Orgainseer jij een evenement of festival en wil jij dat dit live bekeken kan worden of voor eeuwig wordt vastgelegd? Wij maken een videoregistratie om niet te vergeten.

Videoregistratie van jouw evenement

Organiseer jij binnenkort een event of festival maar kan niet iedereen daarbij aanwezig zijn, of wil je juist meer mensen laten meegenieten en een uitbreiding van je bezoekersaantallen? Maak van jouw event dan een videogeristratie! Je kan een videogeristratie zowel live uitzenden door een livestream, maar het is ook een document voor de eeuwigheid. Je kan het gebruiken voor on-demand doeleinden of voor de promotie van je event.

Stream Your Event helpt evenementen en festivals met het organiseren van een videoregistratie. Wij voorzien jouw event van alle benodigde techniek en helpen je daarnaast met het maken van content rondom je event, ticketverkoop en hosting platform.

Heb jij een mooie uitdaging voor ons? Neem dan via ons formulier direct contact met ons op en plan een gratis adviesgesprek in met een van onze specialisten.

 

Ja, ik wil meer weten

Voorbeelden

Compilatie – Natuurcollege
Compilatie – Liedjes uit de Oude Doos
Compilatie – Xmas for You

Reviews

vrienden boijmansvrienden boijmans
08:01 16 Jul 21
De afgelopen periode hebben we heel prettig met Daniel van MediaSpark samengewerkt. Ze werken snel en zijn flexibel, en bovenal zijn de filmpjes heel leuk geworden voor het doel waarvoor we deze gebruiken.
roxyheemskerkroxyheemskerk
08:21 09 Dec 20
Voor een livestream lezing van een auteur heb ik Media Spark ingehuurd. Het was een lastige locatie zonder professionele verlichting en ook nog eens een galmende zaal. Maar de mannen losten dit zeer professioneel op. Ze waren tijdig op de afspraak, hadden allemaal extra apparatuur bij zich 'voor het geval dat' en maakten van een lastige situatie een zeer professionele opname. Heel erg fijne partij waar we zeker nog vaker mee gaan samenwerken!
Annerie de NeeveAnnerie de Neeve
11:14 02 Dec 20
Daniel Kuipers en Stijn te Hennepe zijn een groot plezier om mee te werken. IJzersterke creatieve mediamakers met oog voor verrassende details binnen het totaalconcept. En met een grote dosis humor. Het was een groot voorrecht met hen samen te werken tijdens de productie van de 360-film voor de Koninklijke Marechaussee; de KMar en Informatie Gestuurd Optreden. Ons idee was een film te maken voor de collega’s op locatie. Dankzij hun toevoeging van diverse creatieve en verrassende elementen aan ons script, de nieuwsgierigheid in de KMar als organisatie en de interesse in de medewerkers van de KMar hebben een spectaculaire 360-film opgeleverd waarbij je als kijker door de VR-bril de KMar maximaal beleeft en ervaart. Het is een film geworden die toepasbaar is voor zoveel meer dan alleen voor de collega op locatie.Voor een onderscheidend mediaproduct; werk met Mediaspark!Annerie de Neeve – sr. Communicatieadviseur KMar-Informatie Gestuurd Optreden en projectleider 360-film
MarCom AtletiekunieMarCom Atletiekunie
14:52 21 Oct 20
Wij werken nu twee jaar samen met MediaSpark en elke keer weten Stijn en Daniel onze verwachtingen te overtreffen. Van gevoelige documentaires tot aan spectaculair actiebeeld. Door de vele mogelijkheden weten ze altijd op een passende manier ons verhaal in beeld te vangen.
Anne HoesbergenAnne Hoesbergen
12:34 24 Sep 20
Daniel en Stijn hebben het Hout- en Meubileringscollege te Rotterdam goed geholpen door professionele opnames te maken van negen trainingen over online lesgeven en online didactiek. Het werkte heel fijn samen; in no time waren de filmpjes klaar, ik heb aan kunnen geven wat ik graag toegevoegd en geknipt zag en de communicatie verliep open en constructief. Het resultaat is precies wat ik ervan gehoopt had!
js_loader

OP LOCATIE OF VANUIT ONZE STUDIO

Wil jij een videoregistratie laten maken maar heb jij geen eigen locatie? In onze studio (gratis parkeren, incl koffie en thee) kunnen we een volledige videoregistratie voor je produceren en , professioneel en volledig verzorgd op maat.

Op locatie uitzenden of vanuit onze studio
Bereik meer mensen waar ook ter wereld
Professionele uitstraling en soepele kijkervaring
Je krijgt een opname van je uitzending

Wat komt er bij kijken?

Videoregistratie organiseren? Bij het organiseren van een videoregistratie komt het een en ander kijken. Uiteraard helpen wij je daarbij en nemen wij het grootste deel uit handen. Er zijn echter ook zaken die vooraf uitgedacht moeten worden zoals….lees meer

Groot of klein

Er zijn verschillende manieren waarop je een videoregistratie kan maken. Het kan al met 1 camera waarbij een presentatie of toespraak vastgelegd wordt op video. Ook grotere evenementen of festivals zoals een kamermuziek festival is geschikt voor een videoregistratie. Wil je echt groots gaan? Dan pakken we uit met een regiewagen, cranes en dolly’s. Ook interessant: webinar

Veelgestelde vragen:

Niet gebruiken
Wat regelen jullie allemaal?

Wij zullen zorgdragen voor het regelen en opbouwen van alle techniek. Deze sluiten wij aan op een door jullie te leveren internetaansluiting. Afhankelijk van het gekozen uitzendplatform zullen wij de stream uitzenden via onze apparatuur.

Hoeveel opbouwtijd is er nodig?

Wij vinden het fijn om rustig de tijd te nemen alles voor te bereiden en op te bouwen en hanteren een miniaal opbouwtijd van 2 uur. Zodra er ook een repetitie of doorloop nodig is zal er mer tijd nodig zijn, neem contact met ons op voor meer informatie.

Welke camera’s gebruiken jullie?

In de basisset zitten minimaal 3 cameras inbegrepen. Wij maken gebruik van 2 x Canon N500 1” inch PTZ camera’s met 4k sensor en 1 kleinere PTZ camera. Ook kunnen wij professionele bediende camera’s toevoegen aan de livestream. Neem daarvoor contact op met onze specialisten.

Welke kwaliteit leveren jullie?

Wij leveren onze livestream in HD kwaliteit op.

Nemen jullie de livestream ook op?

Ja, wij nemen de uitzending ook op tenzij anders afgesproken.

Niet gebruiken
Welke microfoons gebruiken jullie?

In de basisset zitten 2 zendermicrofoons inbegrepen. Heb je er meer nodig? Tegen een meerprijs kunnen wij microfoons toevoegen zoals zendermicrofoons, handmicrofoons, of speciale stereomicrofoons voor opnemen van muziek.

Kan ik ook een powerpoint toevoegen?

Jazeker, dat is inbegrepen bij ons basispakket.

Kan ik ook een video toevoegen?

Jazeker, dat is inbegrepen bij ons basispakket. Heb je geen eigen video? Wij kunnen je daar ook bij helpen

Wat kost een webinar of livestream?

Ons basispakket is al leverbaar vanaf €1895,- exclusief BTW en xcl eventuele parkeer- en reiskosten

Wat heb ik nodig om een livestream te organiseren?

Om een goede en soepele livestream te kunnen streamen is het belangrijk een stabiele internetverbinding op locatie te hebben via een kabel. Deze moet een minimale snelheid hebben van 15 Mbps

Het laatste Videoregistratie nieuws

Livestreams: thuis op de bank genieten!

Livestreams Thuis op de bank genieten! Helaas is de realiteit dat we nog even thuis op de bank moeten zitten. Concerten, bijeenkomsten, festivals, sportevents, het mag even niet. Natuurlijk willen wij ook zo snel mogelijk terug naar normaal. Maar toch hebben wij een...

Lees meer