Ons Verhaal

Stream Your Event heeft een enorme bak aan expertise in huis. Het is een 100% zusterbedrijf van Media Spark waardoor alle Stream Your Event producties met dezelfde hoeveelheid aandacht, kwaliteit en expertise worden gemaakt. De verschillende diensten, die beide labels aanbieden, versterken elkaar waardoor er slimmer en krachtige totaal concepten ontstaan. DIt alles voor een financeel aantrekkelijk prijs omdat wij efficient kunnen inkopen en aanbieden.

Onze studio bevindt zich midden in Nederland en werkt zowel op locatie als vanuit onze studio.

Heb jij een mooie uitdaging voor ons? Neem dan contact met ons op voor een gratis adviesgesprek met een van onze specialisten. 

Kwaliteit.

Al onze producties worden met aandacht en expertise gemaakt. Op die manier kunnen we precies maken wat het beste past bij het doel van de opdracht. We betrekken daarom onze opdrachtgevers bij alle stappen in ons productietraject, van concept tot oplevering. Wat ons drijft, is om samen met onze klant van elke productie een meesterwerk te maken, een creatie die zich onderscheidt van de rest en waar onze klant en wijzelf trots op kunnen zijn.

Flexibiliteit.

Elke opdracht behoeft een andere aanpak, daarom hebben wij door de jaren heen een specialisme ontwikkeld, waarbij we heel makkelijk kunnen schakelen van kleine tot grote producties, in het binnenland en in het buitenland. Doordat wij flexibel op en af kunnen schalen hoeven wij onze klant ook niet onnodig op kosten te jagen.

CO2 Neutraal.

Wij rijden 100% elektrisch waardoor onze vervoersbewegingen volledig CO2 neutraal zijn. Daarnaast hebben wij als doel gesteld om tegen het einde van 2023 volledig CO2 neutraal te produceren. Dat willen wij doen door onze overige uitstoot bij producties (uitstoot kantoor en overig vervoer zoals boot of vliegtuig) te compenseren door middel van een CO2 donatie via Trees For All. Wil je meer weten over het compenseren van CO2 kijk dan eens op hun site trees for all

Stijn te Hennepe

Stijn te Hennepe

Managing director

Daniel Kuipers

Daniel Kuipers

Creative director

Philippe Tammes

Philippe Tammes

Samenwerkingspartner | Uitvoerend producent en regie

Ronald Top

Ronald Top

Regie & Productie | Acteur

Yvette Dorrepaal

Yvette Dorrepaal

Freelance camera en productie

Max Palm

Max Palm

Freelance camera

Sam Koopman

Sam Koopman

Freelance camera en productie

Bjorn

Bjorn

Stagair

“Daniel Kuipers en Stijn te Hennepe zijn een groot plezier om mee te werken. IJzersterke, creatieve mediamakers met oog voor verrassende details binnen het totaalconcept.”

Annerie De neeve

sr. Communicatieadviseur Informatie Gestuurd Optreden en projectleider

Wij werkten al voor